skip to Main Content
085-4884060 info@we-employ.nl
dochter-bedrijven-onze-merken-25h   We employ  divider-25h  Re employ  divider-25h  employ groep logo DEFINITIEF

Preventie & ontwikkeling

Bedrijven die werk maken van de gezondheid, betrokkenheid en ontwikkeling van hun medewerkers plukken daar direct de vruchten van. Het zorgt voor meer werkplezier, minder ziekteverzuim, een hogere arbeidsproductiviteit, een betere dienstverlening, minder verloop en uiteindelijk dus voor meer winst. Elke euro die geïnvesteerd wordt in organisatie- en werkgeluk levert een rendement van 5 euro op. (Rath & Halter 2010)

De balans tussen belasting en belastbaarheid is de sleutel. Middels bijvoorbeeld onze MBTI assessment maken wij voor u een haarscherpe analyse wat wel en wat niet past bij uw medewerker. Gelukkige werknemers als strategische keuze!

Teams en samenwerking, dat is ons vak. We helpen uw teams zo samen te stellen en te begeleiden dat ziekteverzuim voorkomen kan worden. 70% van alle ziekteverzuim heeft geen medische oorzaak en exact in dat grote percentage ligt zowel de oorzaak als de oplossing vaak bij betere en meer open samenwerking.

Bestaande teams:

We-employ helpt u met het inventariseren welke typen mensen een bijdragen kunnen leveren. Ook valt op deze manier te ontdekken op welke manier die mensen het best wordt aangestuurd. Dat biedt waardevolle informatie voor managers en zorgt voor een groter onderling begrip. Werkgeluk is enorm belangrijk voor het succes van teams en dus uw organisatie.

Problemen en uitdagingen binnen teams:

Mensen werken niet automatisch goed samen. Veel verschillende kwaliteiten en persoonlijkheden zorgen soms ook voor misverstanden en conflicten. Door meer kennis over verschillende mens-typen en persoonlijke voorkeuren is daarbij veel te verbeteren. Begrip voor elkaar is de sleutel. Door middel van diverse interventies kunnen wij u helpen tijdig bij te sturen waar medewerkers dreigen uit te vallen. Ook bij verandertrajecten bieden wij begeleiding, zodat problemen voorkomen worden.

 

Meer informatie

Voor meer informatie over We-employ en de arbeidsmarkt neem contact met ons op via 085-4884060 of stuur een e-mail.

Back To Top