skip to Main Content
085-4884060 info@we-employ.nl
dochter-bedrijven-onze-merken-25h   We employ  divider-25h  Re employ  divider-25h  employ groep logo DEFINITIEF

Training: Leiding geven en nemen

Deze training is om richting te geven en te ondersteunen in het proces van leiding geven en leiding nemen. Wanneer de verantwoordelijkheid binnen een functie wordt uitgebreid is en/of iemand ook verantwoordelijk wordt voor de resultaten van anderen, dan worden er aanvullende competenties gevraagd.

Buiten de communicatie vaardigheden die nodig zijn om goed te kunnen samenwerken, zorgt de resultaatverantwoordelijkheid voor behoefte aan goede leiderschapskwaliteiten en vaardigheden. Hoe worden eigenaarschap en verantwoording nemen meer vanzelfsprekend in een team? In een omgeving waarin iedereen zich vrij voelt om te communiceren, wordt de creativiteit optimaal. Hoe kan een leidinggevende zo’n omgeving creëren? Dit soort vragen behandelen we in de training leiding geven en nemen.

Deze training helpt bij aansturen van een afdeling of team. Na de training heeft u een helder beeld van uw rol en weet u uw medewerkers te motiveren verantwoordelijkheid te nemen voor hun werkzaamheden.

Meer informatie

Voor meer informatie over de Training Leiding geven en nemen neem contact met ons op via 085-4884060 of stuur een e-mail naar: backoffice@re-employ.nl.

Back To Top