skip to Main Content
085-4884060 info@we-employ.nl
dochter-bedrijven-onze-merken-25h   We employ  divider-25h  Re employ  divider-25h  employ groep logo DEFINITIEF

Van oplossen naar meesturen

Van Re-employ naar We-employ

Na 15 jaar Re-employ, naar de herhalende vraag van opdrachtgevers. Hoe doen jullie dat dan, het creëren van het lonkend perspectief wanneer mensen denken dat er geen mogelijkheden meer zijn? Na veelal curatief gewerkt te hebben daar waar het perspectief al verloren was kwam de ambitie naar boven om invulling te geven aan een oude gezezegde” “Beter voorkomen dan genezen” Voor We-employ komt Re-employ. Door beter grip te krijgen op de voorkant, via goed getrainde en door ontwikkelde HR professionals kan wellicht eerder op bepaalde situaties worden ingespeeld, waardoor het outplacement of re-integratietraject misschien wel niet nodig is. Op zich een slimme gedachte toch?

Door het succes van Re-employ kon Peter Bijnen in 2015 zijn handen vrij maken. Hij kwam brainstormend tot een goed idee, namelijk zijn passie voor de ontwikkeling van de mens. Met deze passie, ging hij aan de slag. En werd We-employ geboren. We-employ richt zich met name op Werving & Selectie, interim management, detachering, payrolling en ontwikkeling van HR professionals en lijnmanagement. Ook hier weer vanuit de visie van Peter die invulling wilde geven aan het begrip ‘Beter aan het Werk’.

De belangstelling voor de wijze waarop We-employ haar trainingen, geeft en de wijze waarop HR afdelingen worden gefaciliteerd zorgden al gauw voor groei en zorgt ervoor dat We-employ onderscheidend is in deze veranderende arbeidsmarkt.

Meer informatie

Voor meer informatie over We-employ en de arbeidsmarkt neem contact met ons op via 085-4884060 of stuur een e-mail.

Back To Top