skip to Main Content
085-4884060 info@we-employ.nl
dochter-bedrijven-onze-merken-25h   We employ  divider-25h  Re employ  divider-25h  employ groep logo DEFINITIEF

Re-integratie 2e spoor

Als werkgever kunt u te maken krijgen met een zieke werknemer die niet meer aan het werk kan binnen uw eigen organisatie. Dan komt de re-integratie 2e spoor in zicht.

Re-integratie 2e spoor zonder zorgen. Door onze tripartite samenwerking zorgen wij voor de invulling van uw wettelijke verplichting. Een adequaat re-integratie traject. Dat doen we al 18 jaar binnen branches bij alle soorten bedrijven. Multinationals, groot & klein. In het Nederlands en Engels. Waarom andere bedrijven graag op ons vertrouwen:

-Wij dragen er zorg voor dat u een adequaat 2e spoor re-integratietraject kunt overleggen bij het UWV.

-Onze resultaten liggen zo’n 20 tot 30 procent hoger dan bij andere re-integratiebureaus.

-Ons brede netwerk in alle branches betekent profiteren van onze uitgebreide kennis van de arbeidsmarkt.

-Wij hebben korte communicatielijnen ook met uw bedrijfsarts, de arbeidsdeskundige en de opdrachtgever.

-De werkgever krijgt binnen de tripartite samenwerking bij 2e spoor re-integratie heldere en overzichtelijke verslagen over de voortgang van het traject.

-Met onze mensgerichte maatwerk krijgen wij ook bij problematisch verzuim weer snel beweging in de casus.

Persoonlijke aanpak

Wij zijn een landelijk opererend bureau dat gekozen heeft voor een compacte omvang. De persoonlijke aanpak bij 2e spoor re-integratie houdt in dat er een vast contactpersoon voor uw organisatie is die alle vragen op het gebied van re-integratie 2e spoor kan beantwoorden. Uw werknemer zetten wij centraal, dat houdt in dat we proactief mensgericht op individuele basis oplossingen gaan zoeken om de duur en kosten van de re-integratie te beperken. Zo heeft onze 2e spoor re-integratiecoach alle aandacht voor u en uw werknemer!

Re-integratiebureau met hoog slagingspercentage

Al 18 jaar actief met 2e spoor re-integratie en zijn daardoor als re-integratiebureau specialist in uiteenlopende branches met een bewezen methodiek en hoge plaatsingspercentages. Onze aanpak is concreet, mens- en resultaatgericht en kenmerkt zich door een hoge cliënt- en klanttevredenheid. We hebben een passie en gedrevenheid voor ons vak, zijn informeel, maar professioneel en hechten veel waarde aan een prettige samenwerking met alle partijen. 2e Spoor re-integratie geeft een situatie waarbij afbakening van verantwoordelijkheden, goede communicatie en eigenaarschap over eigen toekomst cruciaal zijn. We-employ hanteert een zogeheten ‘tripartite aanpak’: werkgever, werknemer en We-employ spreken af dat zij elk individueel verantwoordelijk zijn de nodige inspanning te leveren om de 2e spoor re-integratie te laten slagen. Dat geeft duidelijkheid en zorgt voor snel resultaat en voorkomt problemen met uitkeringsinstanties.

De werkwijze van We-employ bij 2e spoor re-integratie

Zelfsturing en eigen regie vinden wij ook belangrijk en motiverend bij 2e spoor re-integratie. Daarom kiezen wij ervoor om ook de werknemer na te laten denken over wat er nodig is voor het creëren van een nieuwe toekomst. Aan de hand van een eventueel vrijblijvend oriënterend gesprek wordt er vast een eerste aanzet tot een re-integratieplan gemaakt. Uiteindelijk bestaat het 2e spoor re-integratietraject uit een intakegesprek gevolgd door de in samenspraak gekozen modules. Deze worden bepaald aan de hand van individuele coachingsgesprekken en workshops, eventueel aangevuld met testen en assessments. Gedurende het gehele programma ‘’werk’’ krijgt de klant te maken met één persoonlijke re-integratiecoach.

Aantrekkelijke tarieven & procedures middels een modulair traject.

Aan de hand van een oriënterend kennismakingsgesprek met de medewerker en de werkgever maken we graag een vrijblijvende offerte op maat. Datgene dat wij aanbieden zijn modulaire trajecten op maat waardoor u bij een 2e spoor re-integratietraject invloed en sturing op de kosten en inhoud heeft.

Financiële voordelen:

-Met de We-employ aanpak is uw werknemer niet langer uit het arbeidsproces dan nodig. Dat bespaart u een hoop kosten.

-Als de werknemer binnen twee jaar een andere werkgever vindt scheelt u dat loonkosten! Met onze hoge slagingskansen is die kans groter.

-We-employ garandeert u een 2e spoor re-integratietraject van hoge kwaliteit waarmee u uw beeld als goede werkgever vergroot en de kansen op een loonsanctie van het UWV verkleint.

-De kosten die samengaan met het 2e spoor re-integratietraject kunt u eventueel bij uw brancheorganisatie of verzekeraar declareren.

Bij een gemoduleerde opzet is een re-integratietraject 2e spoor al vanaf 1800 euro mogelijk.

Meer informatie

Voor meer informatie over We-employ en de arbeidsmarkt neem contact met ons op via 085-4884060 of stuur een e-mail.

Back To Top