skip to Main Content
085-4884060 info@we-employ.nl
dochter-bedrijven-onze-merken-25h   We employ  divider-25h  Re employ  divider-25h  employ groep logo DEFINITIEF

Training: Personal Branding

Met een professionele instelling en aanpak vergroten de kansen op de arbeidsmarkt zich aanzienlijk. Tijdens deze training van Re-employ wordt een doelgerichte arbeidsmarktstrategie uitgewerkt in een Persoonlijk Marketing Plan. De inhoud van de training betreft onder andere attitudevorming, netwerken, presenteren (via gesprek of video alsmede ePortfolio), solliciteren, het omgaan met sociale media (LinkedIn), het samenstellen van een long list en short list, het effectief benaderen van potentiële werkgevers en het daadwerkelijk verwerven van de functie.

Opbouw training

De training bestaat uit vier groepsbijeenkomsten van een dagdeel waarbij individuele opdrachten worden meegegeven. Deze opdrachten moeten thuis uitgevoerd worden en worden steeds bij de volgende bijeenkomst besproken zodat deelnemers ook van elkaars ervaringen kunnen leren en de tijd van de bijeenkomsten zo efficiënt mogelijk kan worden besteedt.

Meer informatie

Voor meer informatie over de Training Personal Branding neem contact met ons op via 085-4884060 of stuur een e-mail naar: backoffice@re-employ.nl.

Back To Top