skip to Main Content
085-4884060 info@we-employ.nl
dochter-bedrijven-onze-merken-25h   We employ  divider-25h  Re employ  divider-25h  employ groep logo DEFINITIEF

De coachtafel

Alles verandert continu. Dat vraagt om heldere keuzes en aanhoudende persoonlijke groei. Heerlijk om visie te hebben en sturing te geven! Waar tankt u bij?

Aan onze tafel geven we u de gelegenheid om samen met gelijkgestemden “in de spiegel te kijken” en “de gereedschappen aan te scherpen”. Met aandacht voor uw business en u als mens. Onder het genot van een hoogstaand culinaire maaltijd in een inspirerende omgeving aan de IJssel verzorgt We-employ rondetafelconferenties waar u uw vakgenoten treft.

Uw tafelvoorzitter, Peter Bijnen, leidt aan de hand van een centraal thema de bijeenkomsten. Hierin wordt hij bijgestaan door een vakgerichte, steeds wisselende side kick.

De eerste keer kunt u deelnemen als introducee. Daarna kunt u deelnemen als vast lid aan de tafel die 6 keer per jaar bij elkaar komt op basis van een jaarlidmaatschap.

Dit jaar staan er nog op de agenda:water-drink-detox-detox-water-122444

  • HR als stakeholder
  • Talent ontwikkeling
  • Sales & Marketing
  • Persoonlijk leiderschap

Wij beloven u bijeenkomsten waar zakelijke en persoonlijke groei centraal staan. De ervaringen creëren inspirerende inzichten en bijzondere ontmoetingen. Naast dat wij onze passie met u delen, ontmoet ons netwerk, dat bestaat uit gedreven professionals met kennis en kwaliteiten, binnen een sfeer van vertrouwen.

De prikkel om weer met frisse, open blik naar leven en werk te kijken zodat uw kennis en passie weer meer ruimte vind. Wanneer u deel wilt nemen aan het netwerk of eerst een introductiebijeenkomst wilt mee maken kan dat op basis van een entree-gesprek. Waarbij we een gedegen analyse maken wat u “de tafel” te bieden heeft en “de tafel” u. Om zo te zorgen dat wij een bijdrage leveren aan uw business.

Wilt u een afspraak wilt maken voor een entree-gesprek of wat de financiële bijdrage voor de tafel bedraagt?

Neem dan telefonisch contact op met We- employ (onderdeel van de Employgroep)

tel. 085-4884060

Back To Top